Calculeren een makkie voor Mouw Hoedliggers

Mouw Hoedliggers uit Ede is specialist in het maken van hoed-, plaat- en raatliggers. Dit zijn stalen liggers die onder andere worden gebruikt als draagconstructie voor verdiepingsvloeren en daken in gebouwen. In de bouw eisen afnemers snelle offertes en om dit met een grote nauwkeurigheid te kunnen bewerkstelligen heeft CNC Gear het Lantek Calculaties Systeem bij Mouw Hoedliggers ingericht met alle specifieke eisen en wensen die zij hebben.

“In het eenvoudig te gebruiken Lantek Calculatie Systeem kunnen wij zeer snel offertes berekenen. Hierbij spelen afval en restplaatbeheer een grote rol, want door het nauwkeurig kunnen bepalen hoeveel materiaal daadwerkelijk gebruikt wordt voor de klantorder kunnen wij scherpe aanbiedingen maken”; Aldus Marlon Jousma van Mouw Hoedliggers.

 

Spenco B.V. met Lantek uitstekend uitgerust voor de industriële luchttechniek

Spenco B.V. in Hengelo is voor veel klanten de vaste specialist als het om (complexe) vraagstukken over industriële luchttechniek en geluidbeheersing gaat. Vanaf het begin in 1996 legt Spenco BV zich al toe op het maken van luchtkanalen en pijpleidingen. Ze ontwikkelen en vervaardigen die voor uiteenlopende industrieën. Michel Spenkelink begon destijds als eenmansbedrijf, maar inmiddels groeide Spenco B.V. onder zijn leiding uit tot een middelgrote onderneming met een enthousiast team van 20 medewerkers. Onlangs is er een nieuwe 3kw fiberlaser aangeschaft, waarbij CNC Gear een update en bijbehorende service voor het Lantek CAD/CAM systeem heeft verricht.

“Voor het maken van onze luchtkanalen en pijpleidingen maken we gebruik van de Lantek “Ducting” module. Hiermee vervaardigen we snel en nauwkeurig zeer complexe uitslagen voor broekstukken, trechters en andere pijpleidingen en luchtkanalen. Vervolgens worden de uitslagen automatisch in het Lantek Expert systeem klaargezet voor nesting en aansturing van onze plasma en fiberlasermachine. Met deze combinatie kunnen wij snel en flexibel onze klanten bedienen”; Aldus Michel Spenkelink van Spenco B.V.

CAD/CAM systemen

Programmeer uw machine ook met de hoog kwalitatieve CAD/CAM systemen van CNC Gear

Referenties

Wij zijn trots om te mogen werken voor vooraanstaande bedrijven met zeer verschillende disciplines

Support

Door een goede support is de bedrijfszekerheid van uw CAD/CAM systeem verzekerd


Navigatie
Producten
Referenties
Support
Bedrijf
Vacatures
Contact


CNC Gear
Ambachtsstraat 1a
7591 BE Denekamp (Ov)
KvK : 64844544
Tel : +31 (0)541 858391Support
support@cnc-gear.nl
 
Sales
jellevanharsselaar@cnc-gear.nl